Kasteel Winter Belgia
Brouwerij Van Honsebrouck Belgian ale
  • Alkoholipitoisuus: 11,0 %
  • Väri: nescafeteollisenkahvinen
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 4,48 EUR

Joopa joo! Tämä on tällainen luonnomukainen olut: tässähän on käytetty vain perinteisiä ainesosia: mallasta, sokeria, humalaa, vettä, PROTEOLYYTTISIÄ ENTSYYMEJÄ, PROPYLEENIGLYKOLIALGINAATTIA, ASKORBIINIHAPPOA, TUMMAA OLUTAROMIA? Mitä vittua. Ynnä muuta... Propyleeniglykolialginaatti on kielletty Ranskassa. Että näin (E405). Sitten olueeseen.

Tuoksuu kahville (jäätelökakulle). Vatsahappoinen tuoksu. Maistuukin jäätelökakulle. Kahviröyhtäys. Kahvi ja suklaa. Viennetta-jäätelökakku. Aika teollista. Maistuu kahvisuklaakonvehdille, samoja aromeja. Irkkareissa on kahvipapu-karkkeja, ihan saatanan pahoja. Tämä maistuu just sille. Tämähän on kuin Amsterdamin Maximatoria. Ihan hirveää kuraa. Maximatorin jouluversio :) Hyvät puolet: ei maistu ällömakealta, kahvin ja suklaan maun alle on piilotettu vahva alkoholiprosentti. Niin teollinen kuin olla ja voi. Proteolyyttiset entsyymit hajottavat proteiineja, kuten veri- ja maitotahroja. Eli tätä voi käyttää puhdistusaineena, mikäli sohvan väri on ruskea. Maku on tasapainoinen, erittäin vahva, voimakas.

Arvosana:

Lisätty: 2013-12-20

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023