Aura Olut Suomi
Hartwall (Royal Unibrew) pale lager
  • Alkoholipitoisuus: 4,5 %
  • Väri: vaalean ruskea
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 1,00 EUR

Vaahtoaa runsaasti. Haisee oluelle. Viljainen haju? Hyi sa**na. Paha. Kitkerä joku... kitkerä. Ei näin. Taitaa olla suoraan Aura-joesta nostettua. Veikeä maku. Ei tätä PHYH! Jos vertaa muihin, selvästi pahempaa kuin esimerkiksi Olvi. Ruostevedelle maistuu. Pullotustapahtuma: mennään pullon kanssa Aurajoen rantaan, ja blumblum ja korkki päälle. Laatu ei vastaa etiketin kertomaa. Jämäeriä. Ihan tosi on pistävä maku. Hiilihapokas vielä kaiken lisäksi.

Arvosana:

Lisätty: 2005-08-29

Kommentit (2)Arvosana:

JeesNut (2009-10-24 17:14:18)
tosissaan tämä on ainoita tapauksia, missä oma arvioni heittää eri suuntaan kerhoon nähden, eli iso +. kesällä&keväällä yksi ehdottomista valinnoista. ehta suomalaislager.


SmaaR (2009-10-14 19:53:34)
Liekö puoliksi Varsinais-Suomalaisten sukujurieni syytä, mutta itse ihastuin kovasti heti ensi maistamalla. Olen sen verran nuorempaa sukupolvea, etten alkuperäistä Auraa ole koskaan saanut maistaa, mutta verrokista viis. Raikas, helppo ja vähän sitruunainen maku. Itse lasken tuon hiilihappoisuuden plussaksi, täydellinen kesäolut kuumana kesäpäivänä!


Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024