Estrella Damm Espanja
Grupo Damm pale lager
  • Alkoholipitoisuus: 4,5 %
  • Väri: kirkkaankellertävä
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 2,45 EUR

Vaahtoaa kohtalaisesti. Hyvin voimakas, hedelmäinen lagerin tuoksu. Hajusta päätellen lämpimien maiden olut, mitenköhän on maun laita. Lähtökohtiin nähden maku on yllättävänkin voimakas. Kohtuu tasapaksu, yllätyksetön. Hiilihapokas. Tästä on pyritty tekemään raikas, siinä on ehkä onnistuttukin. Biitsillä menee koppa kevyesti, ensin hilpeänä kaljaa ja loppuillasta kalpeana hiljaa. Ei mitään moitetta muttei mitään kehuja. Perusesitys. Hinta on kuitenkin aivan hirvittävä, halvempiakin tapoja vetää kännit on.

Arvosana:

Lisätty: 2009-03-16

Kommentit (1)Arvosana:

unfuckingbeliveable (2010-12-04 16:28:16)
Tuoksusta ei voi oikein mitään sanoa.Pikkasen kitkerää ja ruohoinen maku.Mitäänsanomaton olut suomessa juotuna mutta espanjan lämmössä juotuna mukava janojuoma.Alepassa kuitenkin valitsen Estrella dammin mieluummin kuin kotimaisen massalaagerin.


Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023