Anchor Liberty Ale Yhdysvallat
Anchor Brewing Company pale ale
  • Alkoholipitoisuus: 5,9 %
  • Väri: appelsiinimarmeladi
  • Pakkaus: pullo 335ml
  • Hintaluokka: 2,96 EUR

Appelsiininkuorimainen tuoksu. Pistävä etumaku. Yritetty tehdä hedelmäistä olutta? Ei ole kuitenkaan vesitetty litku niinkuin jenkkiläiset normaalisti. Tasapainoton olut, aistittavissa humalaista kitkeryyttä. Etumaun pistävä kitkeryys ei ole kuitenkaan humalan kitkeryyttä. Mitähän tarkoitusta varten tämä olut on oikein tehty? Paskaa. Kun haluaa itsensä juoda humalatilaan, valitsisin kuitenkin Budweiser Lightin sitä tarkoitusta varten. On tämä hirveän makuista. Ei mitään muuta kuin julma humalan kitkeryys. Mitäs me ankkurilla kun laiva on jo uponnut. On mennyt niin sanotusti reisille.

Arvosana:

Lisätty: 2007-02-19

Kommentit (2)Arvosana:

unfuckingbeliveable (2010-12-06 16:28:23)
Hyvänmakuinen olut.Humala maistuu mukavasti ja jää vallitsevaksi mauksi suuhun huikan jälkeen.


Johnny Rio (2009-02-06 19:53:25)
Anchor Liberty Ale on maultaan hieman sitruunainen, hapokas olut, jossa mukavasti mallasta ja reilusti kirpeää ja katkeraa humalaa. Aromaattinen ja virkistävä olut on vieläpä tasapainoinen luonteeltaan.


Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024