Gouden Carolus Christmas Belgia
Brouwerij Het Anker Belgian ale
  • Alkoholipitoisuus: 10,5 %
  • Väri: tappavan ruskea
  • Pakkaus: pullo 750ml
  • Hintaluokka: 7,00 EUR

World Beer Cup 2004, Dark Strong Ale, Silver Award.

Joku mauste tai yrtti tulee mieleen tästä tuoksusta! Äärimmäisen voimakas tuoksu. Salmiakkinen tämä tuoksu on. Makukin on salmiakkimainen! Eikä maistu alkoholi läpi. Ei ole tappomakeakaan (vaan tapposalmiakkinen)! Tämähän on loistavaa! Minusta tämä ei ole salmiakkia, muistuttaa vain sitä. Tunnistaa olueksi. On saatu harvinaisen hyvä vahva olut. Minä en kyllä tykkää tästä esanssista. Mikään ei kyllä lyö yli, eikä maistellessa ala tökkimään. Päähän kyllä menee kuin metrinen halko! Alemaisuus on kyllä totaalisesti peittynyt alle. Minusta etumaussa on aistittavissa alemaisuutta. Mikä tämä yrtti on, se ei ole salmiakki... Pehmeän maltainen. Suuri plussa on kyllä se, ettei maistu alkoholi läpi eikä ole siirappimaisen makea. Tässä oluessa on aika paljon luonnetta. Tätä voisi juoda toistekin, ELLEI tämä sattuisi olemaan 7€/pullo. Otsalohkon pintaverisuoniin tulee tiettyä painetta (enteilee sitä ettei kannata lähteä ajamaan autoa). Tässä ollaan melko hyvissä nousuissa.

TÄMÄ OLUT ON RAKSATIEN OLUTKERHON VIIMEINEN MAISTELUOLUT VUONNA 2006. OLUTKERHO KIITTÄÄ LUKIJOITAAN KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTTAA HYVÄÄ JOULUA JA VIELÄ PAREMPAA UUTTA VUOTTA 2007! ENSI VUONNA JATKETAAN UUSIN OLUIN!

Arvosana:

Lisätty: 2006-12-13

Kommentit (2)Arvosana:

Abula (2009-12-30 21:42:23)
Yksi lempioluistani ehdottomasti. Carolukset muutenkaan ei ole pettänyt. Toivottavasti tulee vielä joskus vastaan.


Scythrone (2007-01-05 00:48:23)
Tykkään mausta, mutta ei tätä voi paljoa juoda.


Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2022