Hofbräu München Oktoberfestbier Saksa
Staatliches Hofbräuhaus München märzen
  • Alkoholipitoisuus: 6,3 %
  • Väri: vehnäisen vaalea
  • Pakkaus: pullo 500ml
  • Hintaluokka: 3,00 EUR

Pitää antaa vähän aikaa laskeutua lasissa. Tuoksuu vehnälle. Ei maistu alkoholi! Olut jota voi kitata. Vähän persoonallinen maku, ei mitään säväyttävää. Ei saa makuelämystä, mutta juotavaa, sanan varsinaisessa merkityksessä.

VIRALLISEN SPONSORIN MIELIPIDE: Tämä on todella helppo olut juoda, vaikka litran tuopista. Olut pääsee oikeuksiinsa vasta neljännen litran jälkeen. Ei ala tökkimään vielä silloinkaan. Lievänä sivuvaikutuksena voitaneen mainita uudet ystävät neljännen tuopin jälkeen.

Arvosana:

Lisätty: 2006-09-25

Kommentit (1)Arvosana:

Johnny Rio (2009-02-03 19:58:26)
Valitettavasti kyseessä ei ole 4l tuopista hörpitty näyte, vaan alkon kiskurihintainen pullo. Maultaan hofbräu on aika velmu, aluksi olut maistuu aivan tavalliselle keskikaljalle, mutta pian mukaan tulee lievästi vehnäinen ja kohtuullisen maltainen maku. Jälkimaussa aavistus humalaa. Erittäin helppo juoda, vaikkakin hiilihapokas olut. Hinta/laatu suhde ei valitettavasti ole Suomen maassa ihan kohdallaan, sillä tämä olisi erinoimainen kännäysolut, prosenttejakin on 6,3%..


Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023