Põhjala Cocobänger Viro
Põhjala imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 12,5 %
  • Väri: tummaapresidenttiä
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 6,99 EUR

Tosi miellyttävä tuoksu. Aika sokerinen, vaniljamainen. Tukeva tuoksu. Ei ollut paha hinta - laadusta ei vielä tiedetä mitään. Ei laatu ole hassumpi näin ensipuraisulla, kaakaomainen ja kahvinen. Sitten ollaan veitsenterällä, mennäänkö jo makean puolelle. Lasia katsoessa jää kalvo reunaan kallistaessa. On sellainen olut ettei mahdottomia määriä pysty juomaan - on jälkiruokamainen. Kahvi tuntuu, on tosi hallitseva maku. Hyvin on tasapainossa. Alkaa lämmittää tämä olut. Tasapainoinen. Kahvin maku leikkaa sitä makeutta. Jos ei olisi laitettu kahvia, niin olisi tosi helvetin makea. Toimii juustopohjaisen keksin kanssa hyvin. Olut kun lämpenee, niin makeus katoaa. Paranee lämmetessään. Tissuteltuna menee. Vähän turhan makea, sinänsä ihan tasapainoinen kuitenkin. Hitaasti nautittuna jonkin ruuan kanssa nautittuna oikein hyvä.

Arvosana:

Lisätty: 2024-04-12

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024