Kanavan Panimo x Frosteruksen Puutarha Late Harvest Sour Suomi
Kanavan Panimo sour ale
  • Alkoholipitoisuus: 8,0 %
  • Väri: vanhanmahongisentyöpöydäruskea
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 8,43 EUR

Mielenkiintoinen tuoksu kun pullon suusta nuuhkaisee. Ei saa oikein kiinni. Vaha haisee. Uuden pullostandardin mukainen kun korkki jää kiinni vahaan. (:D) Hieman käyneen hedelmäinen tuoksu. Lievästi hapan ensipuraisu. Hyvin käynyt maku. Etumaku vaimenee vain jälkimauksi. Ihan kuin juomassa olisi jäitä, kuin jäät sulaisi kokikseen. Jotenkin kaipaisi vahvemmin hedelmäisyyttä ja happamuutta. En oikein saa otetta, jotain jää kaipaamaan. 8 volttia ei tunnu missään. Meinasin juuri sanoa samaa. Etumaku antaa olettaa enemmän, jälkimaku vaimenee ehkä liian paljon. Aika hauska. Etiketti ja kuvaus antaa olettaa paljon enemmän mitä olut on. Saisi olla ehkä vähän "sourimpi". Kokeilisin tynnyrikypsytystä. Vähän liian viinimarja- tahi rypälemehumainen. Intensiivisempi maku olisi paikallaan tosiaan. Vähän jäänyt liikaa pakastetta mukaan - kuin olisi pakastemarjoista tehty. Sellainen sielu puuttuu. Voisi olla jos löisi johonkin sopivaan tynnyriin kehkeytymään. Ei kovin onnistunut kun lämpenee. Tulee vain tunkkaisen oloinen. Ei ole kauhean toimiva enää. Väjähtynyttä, hapotonta sokerilitkua. On kyllä tarkoitettu juotavaksi kylmänä.

Arvosana:

Lisätty: 2024-04-12

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024