Sori Electric Cake Viro
Sori Brewing imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 11,0 %
  • Väri: tummanpuhuva
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 7,99 EUR

Yhteistyössä Sori ja Sofia Electric.

Tuoksu on hyvin makea ja alkoholimainen. Makeus ei yllätä kun nimessä on Cake. Jonkun oluen jälkeen voi todeta ettei voi ostaa enää yhtään tämmöistä olutta tänään mutta tämän jälkeen voi todeta ettei voi ostaa enää yhtään olutta enää. Hyvin karvas. Humalaa. Sori Brewingiltä ei ole tullut tähän mennessä yhtään olutta joka olisi tasapainoinen. Ei ole kamalasta kaukana tämän makeuden kanssa. Jälkimaku on huono. Halpa vodka tulee mieleen. Ei ole toimiva kokonaisuus. Ei saa kiinni mitenkään mitä he kauppaavat tämän olevan. Sähköistää keskustelua kummasti :D. Bulgarialaista hunajaa. Mitä enemmän juo, karvaus häivenee. Ja makeus korostuu. Ei tule toista ostettua. Hyvin suklaista on. Pidemmän päälle tulee hyvät olot. Makeus tökkii pikkuhiljaa. Pintahien saa aikaan. Ei huonoimmasta päästä kuitenkaan.

Arvosana:

Lisätty: 2023-07-07

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024