Moersleutel Crank Crank the Juice Juice Hollanti
Moersleutel new england india pale ale
  • Alkoholipitoisuus: 8,0 %
  • Väri: ananasmehu
  • Pakkaus: tölkki 440ml
  • Hintaluokka: 7,98 EUR

Oikeasti hieno etiketti. Särkee tosin silmää kun katselee. Aika vaalea. Onko jotain sakkaa? Ei Haaparanta näy läpi. Hyi mikä haju. Onko tässä ananasta? Aika mehumainen. Esanssinen, Vip-Set halvinta mahdollista mehua jossa esanssit valuneet pohjalle. Ei yllättänyt niin positiivisesti. Crank the juice - mehua mehua. Hyvin makea. Mehumaisen makea, ei ällösokeroitu ehkä kuitenkaan. Hyvin on 8 volttia saatu piiloon. Edellistä olutta (Lost Cosmonauts) voisi juoda toisen tölkin perään mutta tässä on työtä saada tämä yksi juotua. On raikas, ei ole liikaa humalointiakaan... Ehkä se on esanssinen maku joka tässä tökkii aikalailla. Jälkimaku kuin huonosta mehusta. Jos tätä liikaa juo - eikä tarvi edes liikaa juoda - 3 tölkkiä niin norjan kielen kurssi on käsillä. Kitalaessa tuntuu makeus. Parasta on etiketti. 1500 hiekkapaperi tässäkin. On tässä sokeria kun huulet tarttuu toisiinsa kiinni.

Arvosana:

Lisätty: 2023-02-10

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023