Rockmill Friend Or Foe Puola
Browar Rockmill imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 12,0 %
  • Väri: tummapepsi
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 14,30 EUR

Hieno etiketti. Silmät kiiltää hirviöillä. Savu-meetvirstimainen, savu-Schenkerlamainen tuoksu. Suodatettua olutta. Miellyttävä tuo meetvurstin tuoksu. Pistävä. Makea. Paahteinen. Pahan makuinen. Ehkä vähän liian makea - aivan liian makea. Alkoholi paistaa läpi. Etumaku on kuin jotain teollista tenttua. Rungon puutetta. Etumaussa on kumma itablokin maku, kuin jokin Ladan sisusta. Ikinä maistanut tällaista makua. Jos Keisarin Dark olisi tumman lagerin sijasta imperial stoutia, se maistuisi varmaan tältä. Millä helkkarilla tämä on voittanut joitain palkintoja? Mitä ne muut oluet ovat olleet? Ehkä ei ymmärretä vain hyvän päälle. Minusta maku on hirveä. No ei sentään, on tässä jotain yritystä. En voi juoda loppuun asti. Ei ole hirveän onnistunut. Minusta ei ole liian makea kuitenkaan. Tästä puuttuu se öljymäisyys, joka sitoo maut yhteen. Tässä maistuu vain Lada, alkoholi, ja meetvursti lopuksi. Jakaa mielipiteitä. Minusta tämä on tasapainoinen, alkoholi maistuu vähän mutta helppo olut. Helppo juotava kuitenkin. (Helpompi mitä edellinen olut, Santa Olaf). Minusta tässä on erittäin pahan makuinen piikki. Ei ole helppo olut. Muistuttaa joitain helppoja viskejä. Muistuttaa jälkiruokajuomia. Semmoisena toimii, pikku kulaus kerrallaan. En pidä huonona. Minua makeus tökkii, mikä ei ole harvinaista. Etumaku on jännän pottukellarimainen. Puolan pojan olut nasahtaa kyllä päähän kuitenkin.

Arvosana:

Lisätty: 2022-12-10

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023