Alvinne Wild West Kriek-Framboos Belgia
Brouwerij Alvinne sour / wild beer
  • Alkoholipitoisuus: 6,0 %
  • Väri: yllättävänkeltasta
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 8,39 EUR

Oho tämähän kuohahtaa. Onpa höttöä (hiivaa) seassa. Kirpakka tuoksu. Makukin myös. En maista kirsikkaa ollenkaan. Ehkä enemmän vadelma maistuu. Pistää sylkirauhaset toimintaan, aika vatsahappoista. Aika semmoinen nautiskeluolut tämä on. No kuka tämäntyyppisistä nyt nauttii. Tämähän laittaa vähän röyhtelyttämään. - Ei ole oikein minun tyyppiä. - On niitä ufo-karkkeja mistä en tykännyt lapsenakaan. Siitä huono ensimmäinen olut, että on pakko juoda tosi hitaasti. Lähinnä tulee valkoviinimarjamehu. Ilman sokeria. Ei tässä kirsikkaa maista eikä juuri vadelmaakaan. Ruskea klöntti kelluu keskellä vaahtoa. Muistuttaa enemmän hapanta vadelmalambicia kuin kirsikkalambicia. Ei ole kovin voimakas marjan maku. Värikin on melkoisen - ei kovin punertava, sanotaan niin.

Arvosana:

Lisätty: 2022-12-10

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023