Pyynikin Expressions No 1 Longrow 1st Fill Suomi
Pyynikin Brewing Company imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 11,5 %
  • Väri: kahvimainen
  • Pakkaus: tölkki 330ml
  • Hintaluokka: 19,45 EUR

Tuoksu miedohko. Hennon vaniljainen tuoksu, viittanee tynnyrikypsytykseen. Tuoksussa ehkä hieman viskiä. Jälkimaussa on hieman Tervaleijonaa ilman makeutta. Niin muuten onkin! Ehkä liian kahvinen minun makuun. Olisi saanut olla vähän tukevampi runko, tai sitten tämä on vieläkin liian viileää. Parasta ennen 6.12.2026, yllättävän vähän tällaiselle oluelle. On tässä sellainen kahvinen maku. Aivan miellyttävä kokemus. Viskin makua en hirveästi maista. Tämähän meinaa nasahtaa päähän. Tästä voikin miettiä onko tämä hinta-laatusuhteeltaan oikea - ei ehkä ole. Pubissa voisit maksaa tuupillisesta palvelusta mutta muuten ei. Ei ehkä 20€ arvoinen ole mutta muuten ihan tasapainoinen, kohtuu helppo juotava kuitenkin. Voltit ei tunnu pätkääkään.

Arvosana:

Lisätty: 2022-10-07

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024