Amager Pink Farts & Unicorns Tanska
Amager Bryghus india pale lager
  • Alkoholipitoisuus: 4,6 %
  • Väri: ruottalaisenkeltainen
  • Pakkaus: tuoppi 440ml
  • Hintaluokka: 5,62 EUR

On vaaleaa. Hyvin sitrusmaisen näköistä. Olisin odottanut että tämä olisi pinkkiä. Melko lagerilta maistuukin, eli toisin sanoen vesitetyltä. Maitokauppakamaa. Maistuu tietysti.. vähän humala. Aika mieto kokemus. Hinta-laatusuhde ei tässäkään kohtaa. Äkkiseltään voisi veikata, onko lähellä huonointa Amagerin olutta mitä on tullut maisteltua - hyvin lähellä varmasti. Lager johon on lyöty humalaa. Ei maista muuta kuin humaloinnin. Tarkemmilla makunystyröillä varustetut kerholaiset sanovat että ei ole humalan allakaan mitään runkoa. Voisi juoda saunassakin jos olisi €uron purkki -kampetta. Ei valitettavasti ole. Onhan tämä vähän mitäänsanomaton, eikä aivan vähänkään. Humalaan kun turtuu niin tämä on aika mauton. Harvinaisen yksiulotteinen esitys.

Arvosana:

Lisätty: 2022-10-07

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023