Far Yeast Kagua Blanc Japani
Far Yeast Brewing Belgian ale
  • Alkoholipitoisuus: 8,0 %
  • Väri: sitruunamehumainen
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 5,61 EUR

Simamainen tuoksu. Onpa sitruunainen maku. Vappusima tulee mieleen - mielenkiintoisesti maistettu vappusima, jotain leivontamauisteita laitettu lisäksi. Kardemummaa tai inkivääriä. Rusinat vain puuttuu. Jännä maku, belgialaisen oluen tyylinen tehty japanilaiseen tyyliin. Japanilaisille annettu belgialaisen oluen resepti että tehkää tästä, ja ei ole annettu maistaa sitä mille se Belgiassa maistuu. Pullokin lainattu Belgiasta. Voimakkaita makukomponentteja. Hämmentävä... Kuin vappusima, röyhtäyttää samallalailla. Jälkimaku on mielenkiintoinen, poltettu sitrushedelmä. Mielenkiintoinen olut, ei paha eikä huono, vain erilainen. Kyllä tämä uppoaa mitä enemmän juo. Hämmentävä kokonaisuus - missä sinä joisit tätä. Kuin poltettu sitruuna. Jos haluaisit vehnäalea, niin en kyllä tätä ottaisi. Tuoppikamppeena kesäpäivänä liian voimakas. Alkoholi ei maistu yhtään - voimakas maku peittää sen. Vaalea vehnäoluen pehmeys ja mausteikkaat, voimakkaat maut eivät sovi oikein hyvin yhteen. Maistuu juuri sille kuin sitruunaa on paistettu liikaa pannulla. Voikukkamainen maku. Lounasruokalan sitruunalohi, jossa sitruunat kärvähteet pinnalle.

Arvosana:

Lisätty: 2022-05-06

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023