Kilikia 2021 Armenia
Beer of Yerevan JSC pale lager
  • Alkoholipitoisuus: 4,8 %
  • Väri: k-menunomenamehu
  • Pakkaus: pullo 500ml
  • Hintaluokka: 9,19 EUR

Tuoksu on kohtalaisen voimakas. Aika hailakka maku. Pesuvetimäinen. Pilsnermäisiä vivahteita. Miedon makuinen, mutta ei hienostunut. Koffi runsailla jäillä tack. Mitä tästä nyt sanoisi... Ensimmäisenä voisi sanoa sen mikä tuli jo tilatessa mieleen, että hinta-laatusuhde ei ole kohillaan. Ei tässä nyt mitään vikaa sinänsä ole. Jos Armeniassa olisi reppureissaamassa niin kyllä tätä sixpackin illassa vetaisee. Pizzan kanssa voisi olla hyvä, yleensäkin ruuan kanssa. Tätä ei ole kuitenkaan tempaistu Tampiksen (torniolaiset tietää) kumisaappaiden läpi, eikä venäläisten. Hyvä terassikelin olut. Jos olisi halpaa kuin saippua (niinkuin valmistusmaassaan varmaan onkin) niin tätä voisi juoda. Ei ole pahan makuinen kuten jotkin perus-Suomibulkkioluet. Ei ole lähdetty kikkailemaan humalilla ja maltailla. Joku saa hyvän tilin kun tätä myydään Suomessa 9€/pullo. Ei töki yhtään. Ei hivelevä makuelämys ole, mutta kun on juonut paljon huonompiakin lagereita, sinänsä hyvä. Hellepäivän talkoo-olut, menisi oikein. Ei ole liian vahvan makuinen, janon sammuttaja. Ei ole pilattu teollisella maulla eikä tunkkaisuudella.

Arvosana:

Lisätty: 2022-05-06

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023