Ritual Lab Mango Split Italia
Ritual LAB: Brewing & Growing double india pale ale
  • Alkoholipitoisuus: 8,0 %
  • Väri: mangonkeltainen
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 7,08 EUR

Sakkaa on 4cm pohjalla! Onkohan tämä hedelmälihaa? Voi olla jotain muutakin... Tässä on ruskeita klönttejäkin! Ei tässä kyllä mango maistu... IPA:mainen maku tulee ekana. Aavistuksen makeahko, tasapainoinen... Ei ole kovinkaan karvas. Jokseenkin tympeä tämä jälkimaku. Yrittää olla vain hedelmäinen mutta ei vain jotenkin onnistu. Ei tässä mango maistu. Oletettavasti jos tämä kaikki töhnä tässä on mangoa niin ei vissiin ole liukenevaa sorttia se mangon maku... Ehkä se mangon maku toimii tässä vain runkona ja tukee humalan makua. Mango ei missään tapauksessa ylikorostu. Mielikuva oli raikkaasta oluesta niin ei oikein sellainen kuva tule tästä. Kun pyöräyttää lasia niin sakka jatkaa matkaa... Pirtelömäinen. Huomenna on vatsa sekaisin..? En tiedä osaako tästä muuta sanoa että kun on vähän erikoinen olut, kerran juo enkä ehkä ostaisi toista kertaa. Jos tulee jossain ravintolassa vastaan niin enpä tätä tilaisi. On ihan juotava mutta on aika tylsä, ei töki eikö ole pahanmakuinen. Soljuu aika hyvin alas. On hedelmäinen, mutta ei ole oikein mangoinen kuitenkaan. 8 volttia ei hirveästi maistu.

Arvosana:

Lisätty: 2021-11-26

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023