Gallia Piton Noir Ranska
Gallia Paris (Heineken) sour / wild beer
  • Alkoholipitoisuus: 9,3 %
  • Väri: karmiininpunainen
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 6,60 EUR

Kuohui pikkuisen kun aukaisi korkin. Tuoksu on kirsikkainen. Lindemans Kriekimäinen. Ihan kuin joisi vahvaa Lindemans Kriekiä. Miellyttävä maku. Marjaisa. Mehumainen. Ei ole liian pirskahteleva. Ei ole liian happaman oloinen. Ei tunnu 9,3 volttia missään! En tajua minne alkoholi on kadonnut tästä. Ranskalaiset varmaan sanonu että "ooon tässä 9,3 volttia". Pitäisi tarkistaa mittarilla. On vähän kuin Lindemans Kriekiä jota on tasoitettu, ei ole "narskuvan hapan". Tuntee omat hampaansa kun tätä juo. Voi olla että joillakin voi olla vaikeuksia tunnistaa tätä olueksi. Sokkotestissä ei välttämättä menisi läpi. Harvinaisen miellyttävä ja tasapainoinen. Jos ajattelee että Lindemans Kriekissä on 3,5 volttia ja tässä 9,3 niin on aika hyvin onnistuttu häivyttämään alkoholin tuntu!

Arvosana:

Lisätty: 2021-11-26

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023