Pühaste Tumeaine Port / Whisky BA Viro
Pühaste imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 12,0 %
  • Väri: mersunlaatikkoöljy
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 10,89 EUR

Vaniljantuoksut, joka tulee yleensä tynnyrikypsytyksestä. Makeahko tuoksu. Aika makea maku. Jälkimaku aika karvas, ei pelkkää makeutta. On tässä sellainen portviinimäinen vivahde. Tämä voi mennä päähän. Reippaan pituinen vahapäällyste korkissa. Vaikka onkin makea, niin on kaikenkaikkiaan aika tasapainossa. Sinänsä hyvä ettei ole tungettu suklaata, vaniljaa ja kahvia tähän. Portviini maistuu tässä eniten, jälkiruokaviini. Ei tule viskin puraisua kyllä yhtään. Pehmyt maku, joskin se portviinikypsytys luo ärhäkkään etumaun, muuten pehmeä. Olut alkaa lämmittämään - sekä kehoa että mieltä. K-k-k-yllähän se alkaa. En tiedä ehkä tämä on liian makea. Voimakas portviinin maku.

Arvosana:

Lisätty: 2021-10-15

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023