BrewDog Dog J Skotlanti
BrewDog imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 14,1 %
  • Väri: punertavanmusta
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 16,99 EUR

Tuoksu on aika mielenkiintoinen. Tuoksu on aromikas, alkoholi, chili ja suklaa. Tämä voi olla niitä oluita jotka voi jättää niinkun.... Laita kello herättään. Olikos tämä jossain tynnyrissä lionu? Suklaa tuoksuu. Todella pehmeä maku, sitten leviää suuhun sellainen pirtsakka. Tämä lämmittää, onko chili? Kuitenkin pehmeä maku. Mielikseen juo. Suklaa ja chili, aika mielenkiintoinen yhdistelmä. Jää kyllä sellainen polttava tunne suuhun, aika miellyttävä. Hyvin on tasapainossa. On makea. Sopivasti epätasapainossa, tämä tulisuus tekee sopivasti luonnetta tähän olueeseen. Ei ole sitä samaa harmaata massaa. Chili on kyllä saatu hyvin sulautettua tähän olueeseen. Vähän ehkä liian vahva, muuten kyllä hyvä.

Arvosana:

Lisätty: 2021-08-20

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2023