Amager Tiburcio Vasquez Tanska
Amager Bryghus stout
  • Alkoholipitoisuus: 9,9 %
  • Väri: nokilitku
  • Pakkaus: pullo 750ml
  • Hintaluokka: 23,94 EUR

Korkkia saa taas vuolla auki viinipullonavaajalla. Kluksutukset kuuluu kun kaataa. Todennäköisesti naksahtaa päähän. Jännä tuoksu, stoutmainen mutta hedelmäinen. Ehkä on vielä liian viileää. Täytyy odottaa että lämpenee. Miellyttävä. On tuoksussa sellainen vaniljainen vivahde joka on yleensä tynnyrikypsyneissä oluissa. Maussakin on häivähdys. Tarinat etiketissä niin pitkiä ettei jaksa lukea. Tasapainoinen olut. Todella miellyttävä. Aavistuksen suklainen. Nautiskeluolut. Ehjä jotain bourbonaromia. Ihan miellyttävä maku, mutta ei erityisesti erotu mistään. Ei ole liian makea. Suklaa ja vanilja voisivat tulla enemmän esille. Tykkään. Koko illan olut, pullossa on kokoa. Yksi voimakkaampi makukomponentti voisi ehkä olla pohjalla, toisaalta tämä on ihan loistava jo tämmöisenään.

Arvosana:

Lisätty: 2021-07-10

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024